Zapri

KOTIZACIJA

Kotizacija za udeležbo na celotni konferenci znaša 250,00 EUR (brez DDV).

Kotizacija vključuje:
 • udeležbo na dvodnevni konferenci,
 • e-gradivo referatov,
 • pijačo in prigrizke med odmori,
 • kosilo prvi in drugi dan konference ter
 • večerjo prvi dan konference,
 • promocijsko darilo.
Nastanitev ni vključena v ceno.

Kotizacija za spletni ogled konference znaša 150 EUR (brez DDV);

Kotizacija vključuje dostop do spletnega prenosa simpozija preko videokonferenčne platforme, možnost kasnejšega ogleda konference, gradiva v elektronski obliki.

POSEBNE UGODNOSTI ZA UDELEŽBO NA CELOTNI KONFERENCI
 • ČLANI GZS
  Člani GZS imajo 10% popust.
 • VEČ UDELEŽENCEV IZ ISTEGA PODJETJA
  Za prijavo tretjega in vsakega naslednjega udeleženca iz istega podjetja na celotno konferenco vam priznamo 10 % popust za kotizacijo.
POPUSTI SE NE SEŠTEVAJO.


NAČIN IN ROK PRIJAVE

Zadnje prijave sprejemamo do petka 9. oktobra 2020.

MOŽNOST ODJAVE

OMEJITEV ŠTEVILA UDELEŽENCEV IN MOŽNOST OGLEDA PREK SPLETNE PLATFORME

Zaradi izrednih ukrepov za obvladovanje epidemije COVID-19 in higienskih priporočil NIJZ je število udeležencev, ki bodo lahko fizično prisotni na konferenci, omejeno na 40 oseb. Po zapolnitvi prostih mest, bo možnost ogleda samo preko spletne platforme.
Konferenca bo zato potekala tudi s sočasnim neposrednim prenosom preko spletne platforme, ki bo dostopena samo prijavljenim udeležencem. Za udeležbo na spletni konferenci potrebujete internetno povezavo in zvočnike ter brezplačen program oz. aplikacijo, ki vam jo posredujemo skupaj z navodili.
Vsi udeleženci bodo v času konference mogli uporabljati zaščitne maske in upoštevati vse druge splošne higienske ukrepe – skrbno umivanje in razkuževanje rok, pravilna higiena kašlja ter varnostna razdalja 1,5 m ali več.
V kolikor bi se stanje splošne epidemiološke slike v Sloveniji poslabšalo, si pridružujemo pravico do odpovedi konference, brez stroškov za prijavljene.


Skrajni rok za morebitno odpoved udeležbe je 8. oktober 2020. V primeru odjave dva dni pred konferenco, vam bomo zaračunali administrativne stroške v višini 30 % kotizacije. Pri kasnejši odjavi vam bomo kotizacijo zaračunali v celoti. Odjavo lahko pošljete na e-naslov kaja.konda@gzs.si.

Kontaktni podatki in ostale informacije
Kaja Konda
Telefon: + 386 1 5898 169
E-naslov: kaja.konda@gzs.si
Spletna stran konference: https://konferenca-reciklaza.gzs.si/

Vsebinska vprašanja
Petra Žunkovič
T: + 386 51 681 510
E: petra.zunkovic@surovina.com